EYÜP EYMEN’İN HAYALLERİ GERÇEK OLDU

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, minik Eyüp Eymen’in hayalini gerçekleştirdi.

EYÜP EYMEN’İN HAYALLERİ GERÇEK OLDU
19.05.2023 - 18:41
Güncelleme 19.05.2023 - 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
295

Ayşe Keşir, tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren özel birey 7 yaşındaki Eyüp Eymen Marangoz'u Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri ile buluşturarak hayaline kavuşturdu.

Ayşe Keşir Eyüp Eymen’nin gidip görmeyi çok istediği Düzce İtfaiyesinde bir gün geçirmesine katkı sağladı. Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri Eyüp Eymen’e itfaiyecilerin kullandığı araç gereçleri tanıtıp, uygulamalı olarak gösterdi. İtfaiye erlerinin anlattıklarını can kulağı ile dinleyen Eyüp Eymen “İtfaiyeci ağabeylerin kullandığı bütün araç gereçleri beğendim. Çok mutlu oldum çok güzel bir duyguydu.” dedi. 

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren Eyüp Eymen’i bir dakika olsun yalnız bırakmayarak özel ilgi gösterdi. Eyüp Eymen ile sohbet eden Keşir, oyuncak itfaiye arabası hediye etti.

Minik Eyüp Eymen'i itfaiye ekipleri, itfaiye aracına bindirip evine kadar bıraktı.

 


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız