ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

Düzce Belediyesi Bahçeşehir eski Güreş Sahasında düzenlediği Ramazan Sokağında tasavvuf müziğinden orta oyunlarına, konserlerden yarışmalara kadar birçok etkinlik ücretsiz olarak Düzcelilerle buluşturuyor.

ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR
14.04.2022 - 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
799

Düzce Belediyesi’nin iki yıl aradan sonra Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde başlattığı Ramazan Sokağı etkinlikleri çocukların yanı sıra yetişkinlere de hitap ediyor. Hacıvat Karagöz’den Meddaha, tasavvuf müziğinden yarışmalara birçok etkinlik Ramazan Sokağında yer alıyor. Ramazan ayı ruhuna uygun etkinliklerle vatandaşları ağırlayan Düzce Belediyesi, birlik ve beraberlik iklimini en çok hissetmesi istenilen çocuklara da her akşam özel programlar düzenliyor.

 

RAMAZAN SOKAĞI YALNIZ BIRAKILMIYOR

Düzcelilerin iftar sonrası akın ettiği Ramazan Sokağı’nı Düzce Belediyesi başkan yardımcıları da boş bırakmıyor. Başkan Yardımcısı Oya Kocaman da hafta sonunda çocuklarla birlikte etkinlikleri izleyip bölgede stant açan esnaf ve ziyaretçiler ile sohbet etti.

 

ÖNEMLİ İSİMLER SAHNE ALACAK-ÜCRETSİZ ULAŞIM

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilen Ramazan Sokağı etkinliklerinde sevilen sanatçılar da Düzceliler ile buluşacak. 16 Nisan Cumartesi günü tasavvuf müziğinin güçlü seslerinden olan Umut Mümare, Ramazan Sokağında sahne alarak ezgi-ilahi konseri verecek. Konser için Cedidiye Meydanından saat 21.30’da ücretsiz araç kaldırılacağı da açıklandı.

 

Ardından da Türk Halk Müziğinin değerli seslerinden olan Çorumlu bir aileden gelmesine rağmen Düzce’yle gönül bağı bulunan Nazlı Öksüz 23 Nisan Cumartesi günü Düzcelileri şarkılarıyla kâh hüzünlendirip kâh neşelendirecek.


Editör: B. Zengin