DÜZCE BELEDİYESİ, MUSİKİSEVERLERİ KONSERDE BULUŞTURUYOR

Düzce Belediyesi, Bahçeşehir Etkinlik Alanında oluşturulan Ramazan Sokağında birbirinden anlamlı ve güzel etkinlikleri Düzcelilerle buluşturmaya devam ediyor.

DÜZCE BELEDİYESİ, MUSİKİSEVERLERİ KONSERDE BULUŞTURUYOR
19.04.2022 - 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
637

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında, Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü tarafından verilecek olan ‘Tasavvuf Musikisi Konseri’ 20 Nisan Çarşamba günü musiki severlerle buluşacak.

Bahçeşehir bölgesinde kurulan Ramazan Sokağında orta oyunlarından konser ve yarışmalara kadar birçok etkinliği ücretsiz olarak Düzcelilerle buluşturan Düzce Belediyesi, bu kez Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü tarafından verilecek olan konser ile Düzcelilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Şef Doç. Dr. Haluk Yücel, öğretim görevlilerinden oluşan saz sanatçıları ve  müzik bölümü öğrencilerinin birbirinden değerli tasavvuf eserlerini sunacağı ‘Tasavvuf Musikisi Konseri’ 20 Nisan Çarşamba günü saat 21.30’da Bahçeşehir etkinlik alanında Düzcelilerle buluşacak.


Editör: B. Zengin