BU HAFTA SONUNUN LEZZETLERİ MEKSİKA MUTFAĞI VE SUSHİ

Mutfak Sanatları Merkezi çatısı altında uluslar arası lezzetleri Düzcelilerle buluşturan MSM Akademi, yaptığı workshop programları ile ülke çapında adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Dünya mutfağından farklı lezzetlere yönelik yapılan workshop programların da bu hafta sonu Japon yemeği olarak bilinen Sushi ve Meksika Mutfağından lezzetler Düzcelilerle buluşacak.

BU HAFTA SONUNUN LEZZETLERİ MEKSİKA MUTFAĞI VE SUSHİ
30.07.2022 - 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
606

Düzce Belediyesi, vatandaşa hizmet noktasında her türlü argümanı kullanmaya ve tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyor. Bu kapsamda kısa süre önce faaliyete geçerek yöresel lezzetlerin Düzce ve bölgeye hitap etmesini sağlayan, gastronomi alanında önemli mesafe kat eden Mutfak Sanatları Merkezi, düzenlediği workshop programlarıyla vatandaş odaklı belediyeciliğin bir başka örneğini ortaya koyuyor.

MSM çatısı altında ünlü şefleri Düzcelilerle buluşturan, Dünyanın farklı coğrafyalarından lezzetlerin pratik tariflerine yönelik birçok workshop programı düzenleyen MSM Akademinin bu hafta sonuna yönelik oluşturduğu etkinlik programı belli oldu.

 

MEKSİKA MUTFAĞI

Akademi, 30 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’de “Meksika Mutfağı Workshop” programı ile katılımcıları ağırlayacak.

 

SUSHİ

31 Temmuz Pazar günkü programda ise bir başka Dünya lezzeti olan Sushi’ye yönelik temel yapım teknikleri programı da saat 13.00 itibariyle katılımcılarla buluşacak. Workshop programları hakkında, 0533 051 15 26 numaralı hat üzerinden bilgi alınabilecek.


Editör: B. Zengin