BİNLERCE ÇOCUK SİNEMA ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan "Açık Hava Çocuk Sinema Şenliği"nin 4.'sü  Bahçeşehir etkinlik alanında gerçekleşti. "Rafadan Tayfa Göbeklitepe" adlı animasyon filmi öncesi Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Başkan Özlü de alana gelerek çocuklara sürpriz yaptı. Başkan Özlü'ye büyük ilgi gösteren minik sinemaseverler "Teşekkürler Faruk Amca" diyerek bol bol fotoğraf çektirdiler.

BİNLERCE ÇOCUK SİNEMA ŞENLİĞİNDE BULUŞTU
30.07.2022 - 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
585

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen "Açık Hava Çocuk Sinema Şenliği"nin 4.sü Bahçeşehir etkinlik alanında gerçekleşti. Binlerce çocuk ve ailelerinin katıldığı etkinlikler Çocuk Kulübünün birbirinden renkli aktiviteleri ile başladı. Dans edip şarkı söyleyen minikler yüz boyama etkinliğine de büyük ilgi gösterdi.

 

MİNİKLERE BAŞKAN ÖZLÜ SÜRPRİZİ

Film gösterimi öncesi Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Kültür İşleri Müdürü Burçin Sarıcan da alana gelerek çocuklar ve aileleri ile uzun uzun sohbet etti. Etkinlik alanına gelen aileleri tek tek ziyaret eden Başkan Özlü, yoğun ilgi gösteren çocuk ve aileleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

 

"ETKİNLİKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Pandemiden dolayı ara verilen sosyal etkinliklerin artarak devam edeceğini müjdeleyen Başkan Özlü; "Pandemi nedeniyle sosyal etkinliklerimize ara vermiştik. Artık hasret kaldığımız tiyatro, sinema, konser gibi etkinliklerimize ağırlık vereceğiz. Çünkü pandemi döneminde vatandaşlarımız evlerinde biraz sıkıldılar, biz de bu yüzden 'Sanat Şehri Düzce' projemiz kapsamında bu tür etkinliklerimizi artıracağız" dedi.

 

"ETKİNLİK ALANINI DÜZENLEYECEĞİZ"

Bahçeşehir etkinlik alanı hakkında da vatandaşlar ile değerlendirmede bulunan Başkan Özlü, "Bahçeşehir etkinlik alanı olarak adlandırdığımız alan çok kıymetli. Burası burada yaşayan vatandaşların ortak buluşma alanı. Biz de bu alanı yeniden düzenleyip bu bölgeye yakışır bir hale getireceğiz. Etkinlik alanımızı,  tiyatro, sinema, konser gibi etkinliklerin merkezi haline getirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

BİNLERCE KİŞİ AYNI ANDA İZLEDİ

Başkan Özlü'nün ziyaretinin ardından "Rafadan Tayfa Göbeklitepe" adlı oyun gösterildi. Binlerce çocuk ve aileleri hep birlikte animasyon filmini izleyerek keyifli bir akşam yaşadı. Kültür İşleri Müdürü Burçin Sarıcan etkinliklerin önümüzdeki günlerde devam edeceğini. Düzce Belediyesinin sosyal medya hesaplarından gösterim yeri ve tarihlerinin bildirileceğini açıkladı.


Editör: B. Zengin